Mijn naam is Désirée Weststrate. Ik ben getrouwd en moeder van vier thuiswonende kinderen. Ruimte organiseren en structuur geven in ons gezellige en drukke gezin is een noodzakelijke gewoonte. Daardoor ontstaat rust. Die rust gun ik een ander ook. Daarom besloot ik in het voorjaar van 2021 mijn hart te volgen. Ik rondde de opleiding tot Professional Organizer bij De Huishoudcoach® af en startte mijn onderneming RUST Organizing.

In mijn werk als Professional Organizer streef ik naar duurzaamheid. Ik vind het belangrijk dat spullen die weggedaan worden een tweede leven krijgen op een andere plek. Daarom ben ik ambassadeur van de Stichting Inzameldoelen. Inzameldoelen zamelt zelf geen spullen in, maar heeft als doel ‘het in kaart brengen van organisaties die gebruikte spullen graag willen hebben’.  Als ambassadeur deel ik graag met jou, zowel de landelijke als de lokale adressen waar je terecht kunt voor het brengen van bijvoorbeeld tweedehands gereedschap, beddengoed of kleding.

Kwaliteit bieden, zowel nu als in de toekomst, vind ik belangrijk. Het is daarom een bewuste keuze om aspirant-lid te zijn van de beroepsvereniging voor Professional Organizers, de NBPO. Voor lidmaatschap is een opleiding tot Professional Organizer nodig en vanuit mijn lidmaatschap kan ik deelnemen aan studiedagen en intervisiegroepen. Zo blijf ik groeien in het vak van Professional Organizer. Voor jou als klant betekent dat meer kwaliteit.