Mijn naam is Désirée Weststrate. Ik ben getrouwd en moeder van vier thuiswonende kinderen. Ruimte organiseren en structuur geven in ons gezellige en drukke gezin is een noodzakelijke gewoonte. Daardoor ontstaat rust. Die rust gun ik een ander ook. Daarom besloot ik in het voorjaar van 2021 mijn hart te volgen. Ik rondde de opleiding tot Professional Organizer bij De Huishoudcoach® af en startte mijn onderneming RUST Organizing. In het najaar van 2022 rondde ik de opleiding tot Organizer op de zakelijke markt af. Sindsdien combineer ik zowel particuliere als zakelijke opdrachten. 

In mijn werk als Professional Organizer streef ik naar duurzaamheid. Ik vind het belangrijk dat spullen die weggedaan worden een tweede leven krijgen op een andere plek. Daarom ben ik ambassadeur van de Stichting Inzameldoelen. Inzameldoelen zamelt zelf geen spullen in, maar heeft als doel ‘het in kaart brengen van organisaties die gebruikte spullen graag willen hebben’.  Als ambassadeur deel ik graag met jou, zowel de landelijke als de lokale adressen waar je terecht kunt voor het brengen van bijvoorbeeld tweedehands gereedschap, beddengoed of kleding.

Kwaliteit bieden, zowel nu als in de toekomst, vind ik belangrijk. Het is daarom een bewuste keuze om aspirant-lid te zijn van de beroepsvereniging voor Professional Organizers, de NBPO. Voor lidmaatschap is een opleiding tot Professional Organizer nodig en vanuit mijn lidmaatschap neem ik deel aan een intervisiegroep en volg ik studiedagen. Ook blijf ik opleidingen volgen binnen het vakgebied van Professional Organizer. In het najaar van 2023 start ik met de module ‘Aan de slag met je klant’ bij de School voor Organizing. Zo blijf ik groeien in het vak van Professional Organizer. Voor jou als klant betekent dat meer kwaliteit.